E-Kontakti arvostelu – kokemuksia Suomen suurimmasta deittisivustosta

E-Kontakti on tosiaan Suomen suurin deittipalvelu kävijämäärän perusteella mitattuna. Ja se on ihan syystä suosituin! E-Kontakti on todella laadukas ja myös käyttäjät ovat suurelta osalta fiksummasta päästä.

Kahdestaan.com suosittelee: jos ajattelit tehdä tilin vain yhdelle deittisivustolle, kannattaa valita E-Kontakti.

Mikä ihmeen E-Kontakti?

E-kontaktin omistaa Alma Media eli se suuri suomalainen firma, joka omistaa myös Iltalehden, Aamulehden, Kauppalehden ja Autotalli.comin sekä tukun muita jokaisen suomalaisen tuntemia brändejä.

Eli E-Kontaktin takana on tosiaan laadukas yritys, joka pystyy tarjoamaan erinomaisen deittipalvelun suomalaisille sinkuille ja miksei muillekin.

E-Kontaktia käyttää aktiivisesti jopa 300 000 suomalaista. Arviossa saattaa olla jonkin verran heittoa, mutta varsinkin keväällä, kun hormonit hyrräävät ihmisissä kiivaimmin, sivustolla käy todellinen kuhina.

Löydä se oikea E-Kontaktista

E-Kontakti on omien sanojensa mukaan “aitojen ihmisten kohtauspaikka”, joten tämä palvelu on tarkoitettu juuri niille ihan tavallisille suomalaisille miehille ja naisille, jotka etsivät rakkautta omaan elämäänsä.

Sivusto vaikuttaakin varsin rehelliseltä ja turvalliselta paikalta löytää oikeasti hyvää seuraa. Suomessakin toimii monia deittipalveluita, joiden toimintaperiaate on hieman pinnallinen ja palveluiden kautta löytynyt seurakin saattaa olla vähän vähemmän laadukasta tai vakavaa. Mutta E-Kontakti on oikeasti laadukas paikka löytää se oikea itsen rinnalle.

Faktaa E-Kontaktista:

  • Tuhannet sinkut hakevat seuraa päivittäin
  • 75% sinkuista löytää seuraa E-kontakti.fistä
  • Sovi treffit turvallisessa deittipalvelussa

E-Kontakti – rekisteröityminen ja hinta

E-Kontaktiin on mahdollista rekisteröityä täysin ilmaiseksi, mutta ilmaisversiossa ei ole sivuston kaikki ominaisuudet käytettävissä. Ilmaisversion avulla pääset sopivasti tutustumaan palveluun ja huomaat, että kyseessä on luotettava ja laadukas treffipalsta. Mutta jos haluat todella etsiä itsellesi sitä oikeaa on sinun rekisteröidyttävä palvelun käyttäjäksi.

E-kontaktin hinnat ovat varsin hyvät:

  • 1 kk 34,90 €
  • 3 kk 59,90 €
  • 6 kk 89,90 €