Mistä löytää mies?

Miten löytää parisuhde? Siinä kysymys, johon lukemattoman moni etsii vastausta.

Kahdestaan.com opastaa sinkkunaisille, mistä löytää mies aitoon ihmissuhteeseen. Netti on pullollaan eri deittisivustoja, joista jotkut ovat ehdottomasti parempia kuin toiset. Tässä artikkelissa kerromme, mistä löydät oikeaa seuraa!

Missä ne hyvät miehet oikein ovat?

Monesti omalla työpaikalla ei ole sopivaa kumppaniehdokasta, tai töiltä ei juurikaan riitä aikaa pyöriä vapaa-ajalla erilaisissa tapahtumissa. Suuri osa sinkuista ymmärtää senkin, että baari-illasta se hyvä parisuhde tai kunnollinen mies ei todennäköisesti löydy.

Jos baarit ei kiinnosta, vaihtoehtoja on onneksi muitakin kuin toisen ääripään kuntosali. Salillakin pääasiassa ihmiset keskittyvät omaan treenaamiseensa, eivät muiden kanssa jutteluun tai flirttailuun. Nykyisin suurella osalla kuntosalitreenaajista on myös kuulokkeet korvilla, joten kovin sosiaalisia tiloja jumppasalitkaan eivät enää nykyään ole.

Sinkut (ja kaikki muutkin) ovat netissä

Hassua kyllä, koska valtaosa ihmisistä on eri tilanteissa kiinni älypuhelimissaan tai kuulokkeet korvilla, heidät myös tavoittaa sitä kautta. Suosittelemme luomaan oman profiilin netin seuranhakupalstoille, joista on hyvin mahdollista löytää oikeasti elämänkumppani ja hyvä mies. Profiilin luominen deittisivustolle on ilmaista, joten et menetä mitään kokeilemalla. Profiilin luominen on helppoa ja nopeaa, joten kiireisestä arjesta ei tarvitse paljon nipistää – saat kuitenkin mahdollisuuden olla näkyvillä sinkkumiehille ja löytää kunnollinen parisuhde. Parisuhdetta etsiville sinkkunaisille suosittelemme erityisesti näitä kehuttuja sivustoja:

E-kontakti logo

E-Kontakti

E-kontakti on tunnettu suomalainen deittisivusto, jonka käyttäjämäärä on Suomen suurin. Sivustolla vierailee noin 100 000 sinkkua joka viikko, joten kysymyksessä on todella suuri deittipalvelu.

Parasta sivustossa on se, että 75% käyttäjistä löytää itselleen seuraa. Tämä on todella korkea luku ja tarkoittaa käytännössä sitä, että jos olet aktiivinen pääset varmasti treffeille.

Eliittikumppani logo

Eliittikumppani

Eliittikumppani on varmasti kaikille tuttu deittisivusto. Tämä pitkän linjan eurooppalainen deittipalvelu on toiminut Suomessakin jo pitkään ja hyvällä menestyksellä. Monet akateemisesti koulutetut ja menestyvät sinkut ovat tämän palvelun avulla löytäneet toisensa.

Suomi on täynnä korkeasti koulutettuja sinkkunaisia, mikä näkyy myös tällä sivustolla. Kaikista sivuston käyttäjistä yli 50% on naisia.

Kysymyksessä todella laadukas treffisivusto. Tämä näkyy esimerkiksi käyttäjien tietoturvan erittäin korkeana tasona, sivuston helppokäyttöisyytenä sekä myös erittäin kehittyneesssä keinoälyä hyödyntävässä Matching-toiminnossa, jonka avulla sivusto etsii käyttäjille sopivia pareja. Sivustolla ei myöskään ole lainkaan valeprofiileja, koska rekisteröitymisvaiheessa jokainen uusi tili tarkastetaan manuaalisesti ylläpidon toimesta.

50 Plus Match logo

50PlusMatch

50PlusMatch.fi on yli 50-vuotiaille tarkoitettu treffipalvelu. Laadukas ja turvallinen treffisivusto on erikoistunut palvelemaan juuri kypsään ikään ehtineitä suomalaisia miehiä ja naisia.

Sivustolta voit löytää vakavan suhteen, uuden ystävän tai kevyttä juttuseuraa. Kaikille löytyy siis jotain!

Sivustoa on helppo käyttää ja siellä on paljon samanhenkistä ja samanikäistä treffiseuraa. Mikäli asut jollain Suomen suurimmista kaupungeista, tulet löytämään itsellesi seuraa hyvin nopeasti. Sivustolla on naiskäyttäjiä yli 50%.

Mistä sinkkunainen löytää miehen?

Yhä useampi sinkkunainen haluaa aidosti hyvän kumppanin itselleen. Ei ole ihan se ja sama, kuka vierelle päätyy, vaan se oikea tuo elämään turvaa ja aitoa hyvinvointia. Kirjavassa ihmisjoukossa on vaikea nähdä, mistä löytää mies, jolla on samanlaiset arvot kuin itsellä ja joka monella muullakin tapaa viehättäisi.

Netissä on paljon miehiä tarjolla

Netin seuranhakusivustot ovat paras tapa löytää kunnollinen mies. Unohda seksisivustot ja katso oikeasti deittisivustoja, joissa ihmiset etsivät elämänkumppania itselleen. Erilaiset deittisivut on tarkoitettu erilaiseen seuranhakuun. Kun mietit, mistä löytää kunnon mies, suosittelen oikeita ja luotettavia seuranhakusivustoja:

  • E-kontakti >>
  • Eliittikumppani >>
  • 50PlusMatch >>
  • Seuraajokaiselle >>
  • NextLove >>
  • Kontakten >>

Nykyään niin miehillä kuin naisilla on entistä enemmän kiirettä ja vaihtelevat työajat, joten sattumalta tapaaminen kadulla tai yleisötapahtumissa on melko epätodennäköistä. Lähestyminen voi jännittää, ja senkin jälkeen pitää selvittää, onko mies vapaa ja vieläpä mitenkään sopiva itselle kumppaniksi. Netissä ovat nykyisin valtaosa aivan tavallisista, hyvistä miehistä, jotka eivät ole löytäneet sitä oikeaa lähiympäristöstään – aivan kuten sinä. Siinä missä sinkkunainen miettii, mistä löytää mies, sinkkumiehet usein miettivät sitä aivan samaa naisista.

Sinkkunainen löytää miehen helpoiten kirjautumalla netin seuranhakusivustolle. Voit kertoa itsestäsi asioita, joita pidät tärkeinä ja näet myös heti, ketkä ovat etsimässä seuraa tositarkoituksella. Lähestyminen on netissä usein helpompaa kuin äkillisissä tilanteissa arjen keskellä: nettiprofiili kertoo, onko mies etsimässä kumppania ja saat tietää monia asioita hänestä jo profiilisivua katsomalla. Seuranhakusivustoille kirjautuvat hämmästyvät yksi toisensa jälkeen sitä, kuinka paljon heidän omalla asuinalueellaan on hyviä miehiä sinkkuina. Netin palstoilla on monin verroin todennäköisempää löytää samassa kaupungissa asuva sinkkumies, kuin löytää hyvä mies yhtäkkiä ruokaostosten lomassa.

Mistä yksinhuoltaja löytää miehen?

Yksinhuoltajalle on vielä monia muita sinkkuja vaikeampaa päästä ihmisten ilmoille ja etsiä seuraa. Lapsenvahteja ei ole suurimmalle osalle tarjolla kovin usein, ja myös uuden miehen tapailu voi epäilyttää, kun itsellä on lapsia.

Nettipalstoilla myös yksinhuoltajan on helppo hakea seuraa. Tähän on monta syytä: sinun ei tarvitse lähteä kotoa minnekään, vaan voit selata seuranhakusivuja vaikka lasten mentyä illalla nukkumaan. Toiseksi näet nopeasti miesten profiileista, onko heillä itsellään lapsia tai  miten he suhtautuvat siihen, että sinulla on lapsia. Tämä säästää valtavasti aikaa, jonka yksinhuoltaja voisi tuhlata vääriin miehiin.

Lapset este uudelle suhteelle?

Joskus kuulee yksinhuoltajavanhempien suusta epäilyn, että mahdollisia kumppaneita kauhistuttaa, se että lapsia on edellisestä suhteesta. Tämä on kuitenkin lähes aina turha pelko. Oikeilla sivustoilla on aitoja ihmisiä, jotka ovat myös rehellisiä siitä, miten suhtautuvat lapsiin. Seuranhakusivustolla on nopeasti ja helposti kerrottu, millaista seuraa itselleen etsii ja mitkä asiat ovat mahdollisia dealbreakereita.

Löydä uusi rakkaus netistä

Parisuhdetta toivova yksinhuoltaja löytää miehen tositarkoituksella niiltä deittisivustoilta, joissa haetaan seuraa muutenkin se oikea mielessä eikä pelkkiin yhden illan juttuihin. Luotettavia sivustoja yksinhuoltajille, jotka hakevat seuraa ovat E-kontakti, Eliittikumppani ja Nextlove. Näistä sivustoista Nextlove on suunnattu erityisesti eronneille ja uutta rakkautta etsiville – kuten sen nimikin kertoo.

Jos olet etsinyt netistä seuraa vääriltä palstoilta ja pettynyt, se on täysin ymmärrettävää. Kannustamme kokeilemaan uudestaan oikealla sivustolla, jossa saman henkiset ihmiset kuin sinä itse etsivät parisuhdetta. Me tiedämme pitkällä kokemuksella, mistä löytää mies – seuraa muutamaa ohjettamme ja löydä itsellesi se oikea!

E-kontakti >>
Eliittikumppani >>
50PlusMatch >>
Seuraajokaiselle >>
NextLove >>
Kontakten >>