Miten saada mies kiinnostumaan sinusta?

Iästä riippumatta naiset pohtivat aina samoja peruskysymyksiä, kun kumppanin etsimisestä on kyse. Tässä artikkelissa saat tietää muutaman perusohjeen sille, miten saada mies kiinnostumaan sinusta.

On tietenkin maailman luonnollisin asia miettiä, miten saada mies kiinnostumaan, kun kaipaa rinnalleen kumppania ja elämäänsä parisuhteen. Voit olla varma, että myös miehet miettivät tismalleen samaa asiaa naisista.

Itsevarmuus vetää puoleensa

Miehen kiinnostuksen herättäminen on pohjimmiltaan melko yksinkertaista. Se vaatii ennen kaikkea vähän itsevarmuutta, sitä että uskot itse olevasi kiinnostuksen arvoinen. Ihminen, joka ei pyytele anteeksi olemassaoloaan, tulee varmemmin huomatuksi kuin katsekontaktia väistelevä yksilö.

Vaikka ihmiset ovat yksilöitä, voimme tehdä jonkinlaista jakoa miesten ja naisten välille siinä, miten yleensä on tehokasta kiinnittää juuri miehen huomio. Itsevarma käyttäytyminen voi tarkoittaa niin monia erilaisia asioita, että käymme hieman konkreettisemmin läpi tapoja, joiden avulla saat miehen kiinnostumaan sinusta.

Miten hurmata mies?

Miehen viettely alkaa sillä, että saat tavalla tai toisella hänen huomionsa. Pääasiassa on olemassa kaksi eri reittiä kiinnostuksen heräämiselle – tai sitten toinen seuraa toista. Ensinnäkin mies voi kiinnittää huomionsa sinuun, kun olet osana porukkaa. Kiinnostuksen voi herättää naurusi, huomaavaisuutesi tai vaikka seksikäs ulkonäkösi.

Vaikeasti tavoiteltava nainen

On vanha tuttu fraasi, että toisen huomiotta jättäminen saa hänet juoksemaan perässäsi. Tämä ei tarkoita, että ketään pitäisi alkaa sulkea sosiaalisessa tilanteessa ulkopuolelle, vaan että kun et ole ikään kuin liian tyrkyllä, miehessä herää oma aktiivisuus hakeutua seuraasi.

Ollessasi kuin huomaamatta miehen läsnäoloa, hän alkaa aktiivisesti hakea huomiotasi ja tuo tällöin myös itsestään parhaita ominaisuuksia esille. Huomaa kuitenkin, että tällaiseen aktiivisuuteen pystyvät tietynlaiset miehet, kun taas joillekin niin sanottu jahtaamaan lähteminen ei sovi lainkaan.

Jotkut miehet kokevat, että he eivät halua ahdistaa naista tai ymmärtävät viestisi niin, että et ole kiinnostunut heistä ja siksi haluavat myös jättää sinut rauhaan. Ollessaan omasta milestään kunnioittava sinua kohtaan, jäätkin ehkä paitsi sitä mitä olit toivonut.

Jättäessäsi tilanteen ratkaisemisen miehen käsiin otat sen riskin, että hän ei ryhdykään pelaamaan samaa peliä kuin sinä. Tosin aina voi kokeilla: jos tämä keino ei toimi ja huomaat sen, voit hypätä toiseen taktiikkaan. Olet silloin oppinut tärkeän seikan kyseisestä miehestä eli sen, että hän tarvitsee huomiotasi joko nähdäkseen sinut kunnolla tai ymmärtääkseen alitajuisesti, että sinuun kannattaa tutustua lähemmin.

Anna miehelle tekemistä

Toinen vaihtoehto on kahdenvälinen vuorovaikutus, jossa olet suoraan tekemisissä miehen kanssa, jonka haluat saada kiinnostumaan itsestäsi. Silloin näennäinen huomioimattomuus ei oikein toimi, vaan tärkeää on se, millä tavalla lähestyt ja mitä ruumiinkielesi kertoo miehelle.

Kuinka sitten saada miehen huomio?

Niin, ennen kiinnostusta tarvitaan sitä kuuluisaa huomiota. Moni mies kokee miellyttäväksi tilanteen, jossa nainen pyytää häneltä apua tai neuvoa johonkin asiaan.

Kuulostaako vanhanaikaiselta ja ärsyttävältä? Voi olla, mutta tämä todistetusti toimii.

Suin päin ei siis tarvitse eikä kannatakaan syöksyä treffipyyntöön tai vilauttaa antoisaa kaula-aukkoa. Antamalla miehen vaivihkaa tuntea itsensä tärkeäksi ja osaavaksi seurassasi, herätät hänessä positiivisia tunteita itseäsi kohtaan. Samanlainen pystyvyyden ja merkityksellisyyden kokemuksen herättäminen toimii tietenkin myös silloin, kun mies haluaa vietellä naisen. Kyse on pohjimmiltaan siitä, että saat toisen tuntemaan olonsa hyväksi seurassasi ja tuot hänessä esiin piirteitä ja kyyjä, joista hän itsessäänkin pitää tai joista voit antaa hänelle positiivista vastakaikua.

Kosketusrajan ylittäminen

Nyt tarkkana, tämä on vinkkini numero yksi: primitiivisin eli suomeksi sanottuna tehokkain keino, miten saada mies kiinnostumaan sinusta, on jollakin tavalla fyysisesti koskettaa häntä. On toki merkitystä sillä, miten kosketat, mutta itse fakta on hyvin yksinkertainen. Miehet reagoivat voimakkaasti naisen kosketukseen. Niin yksinkertaista se ytimeltään on. Tästä tosiasiasta on runsaasti sekä tieteellistä todistusaineistoa että kokemusperäistä tietoa.

Kevyt ja huomaamaton kosketus

Kun mietit, kuinka hurmata mies, tee kosketuksestasi huomamaaton ja kevyt, kuin huomaamattasi ja aivan rennosti. Hyvä esimerkki on koskettaa käsivartta tai hartiaa vaikka kiittäessä avusta. Älä vie koko kehoasi liian liki, sillä se ei tunnu niinkään kiinnostusta herättävältä kuin ahdistavalta. Liian nopea lähestyminen aiheuttaa monissa miehissä, kuten kaikissa ihmisissä, pakoreaktion. Ellei sitten kyseessä ole valmiiksi tilanne, jossa molemmat osapuolet tuntevat erittäin voimaasta fyysistä vetovoimaa toisiinsa. Älä ota sitä riskiä!

Kosketus osana muuta toimintaa

Kosketuksen tulee olla sellainen, että et pysähdy siihen ja jää odottamaan miten mies reagoi siihen. Tee se tietoisesti, mutta luontevasti ja jatka saman tien eteenpäin. Näin miehelle jää mieleen herännyt kiinnostus ja syttynyt kipinä. Hän alitajuisesti ymmärtää, että olet osoittanut kiinnostusta, mutta tietoisesti ajattelee vain, että onpas viehättävä nainen. Fyysinen kosketus on ihan puhdasta taikuutta – se tekee enemmän kuin tuhat sanaa tai kikka kolmosta.

Mies hakee kosketusta

Kun teet hienovaraisesti selväksi, että pidät miehestä, hän kiinnostuu ja lähestyy sinua jollakin tavalla. Useimmiten onnistuneen reaktion huomaa siitä, että jonkin ajan kuluttua mies on kanssasi tilanteessa, jossa hän pyrkii toisintamaan kosketuksen. Selkokielellä tämä tarkoittaa, että hän saattaa koskettaa sinua samalla tavoin ja katsoa tai elehtiä kysyvästi. Mies osoittaa siten olevansa kiinnostunut sinusta.

Katsekontakti on tärkeä

Fyysisen kosketuksen lisäksi silmiin katsominen on parhaita keinoja vietellä mies. Katsekontakti miehen kanssa kuuluu samaan biologiseen sarjaan kuin kosketuskin, jota miehen on lähes mahdoton torjua tai olla tulkitsematta siten, että hän reagoi olemalla viehättynyt sinusta. Ajattelemme usein, että flirtillä tai huomion hakemisella tulisi olla jokin tietty marssijärjestys. Siihen kuuluu usein, että ensin pitää ottaa katsekontakti, sitten jutella ja kun tarpeeksi lämpenee niin sitten saa koskettaa miestä. Tämä on täysin perätön ajatus, joka pohjautuu ehkä siihen, miten asiat baarissa usein näyttävät tapahtuvan.

Pohdi kuitenkin tätä: kuvittele mielessäsi tilanne vaikkapa sokkotreffeillä. Kun näet treffikumppanisi odottamassa selkä sinuun päin, et ensimmäiseksi kuljekaan hänen katseensa eteen ja hae katsekontaktia. Et myöskään ensimmäiseksi tai heti katseen perään sanokaan “hei”. Ihan ensimmäiseksi kosket häneen kevyesti ja ystävällisesti. Havahtuessaan kevyeen kosketukseen deittisi kääntyy sinua kohti ja kohtaa katseesi, jolloin hän tervehtii sinua ensin. Kätesi saattaa yhä koskettaa häntä tai sitten olet vaivihkaa irrottanut kätesi. Olet rikkonut kosketusrajan onnistuneesti jo ennen kuin mies katsoo sinuun. Tämä on älyttömän tehokasta, kun mietit kuinka saada mies kiinnostumaan.