Seuranhaku on netissä helppoa! Katso parhaat sivustot

Seuranhaku netissä on helppoa ja joillain sivustoilla myös ilmaista.Suomen parhaat sivustot seuranhakuun esittelyssä

Nykyään useimmat sinkut hakevat itselleen seuraa netin deittisivustojen avulla. Olethan sinäkin jo tutustunut seuranhakuun netissä?

 • Yli 100 000 suomalaista hakee seuraa netistä joka viikko
 • Deittisivustoilla on keskimäärin yhtä paljon miehiä ja naisia
 • Tarjontaa on runsaasti myös pienemmillä paikkakunnilla
SivustoKuvausPisteetLuo tili
Eliittikumppani Logo
Eliittikumppani on yksi Suomen tunnetuimmista deittisivustoista. Euroopanlaajuisesti sivustolla on yli 15 miljoonaa käyttäjää. Yli 50% sivuston käyttäjistä on naisia.
9.5

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

50 plus match Logo
Laadukas ja turvallinen sivusto yli 50-vuotiaille miehille ja naisille. Suomen paras deittisivusto kypsään ikään ehtineille. Yli 50% sivuston käyttäjistä on naisia.
9.0

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

Seuraa jokaiselle Logo
Suosittu suomalainen deittisivusto.
100 000 suomalaista sinkkua tutustuu toisiinsa Seuraa jokaiselle -deittisivuston avulla.
9.2

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

Next Love Logo
Tarkoitettu seuraavaa rakkautta etsiville miehille ja naisille. Sivusto on suunniteltu erityisesti eronneita ja yksinhuoltajia silmällä pitäen.
8.9

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

Seuranhaku on helppoa!

Seuranhakeminen on tehty todella helpoksi netissä. Pääset hyvään alkuun jo 15 minuutissa. Jos aloitat nyt, pääset kohta jo viestittelemään uusille tuttavuuksille ja sopimaan ensimmäisiä treffejä.

Näin pääset alkuun:
 1. Luo itsellesi ilmainen tili deittisivustolle
 2. Kirjoita itsestäsi lyhyt kuvausteksti
 3. Muista lisätä profiilikuva
 4. Selaa sivuston muiden käyttäjien profiileja
 5. Tutustu muihin käyttäjiin

Näin helppoa ja nopeaa seuranhaku on netissä! Useimmat deittisivustot on tehty niin helppokäyttöisiksi, että kuka tahansa oppii niitä käyttämään hetkessä.

Löydä seuraa näiltä sivustoilta – Suomen parhaat sivustot esitelty

Seuranhaku on helppoa kun tietää oikeat paikat. Me esittelemme Suomen parhaat seuranhakusivustot ja kerromme niiden hyvät ja huonot puolet, jotta seuranhaku olisi sinulle mahdollisimman vaivatonta.

Suosittelemme seuraavia suomalaisia deittisivustoja: 

E-kontakti logo

E-kontakti on Suomen suurin nettitreffisivusto

E-kontakti on tunnettu suomalainen nettideittisivusto, jonka käyttäjämäärä on Suomen suurin. Sivustolla vierailee noin 100 000 sinkkua joka viikko, joten kysymyksessä on todella suuri deittipalvelu.

Parasta sivustossa on se, että 75% käyttäjistä löytää itselleen seuraa. Tämä on todella korkea luku ja tarkoittaa käytännössä sitä, että jos olet aktiivinen pääset varmasti treffeille.

Hyödyt
 • Suomen suurin deittisivusto
 • 3/4 käyttäjistä löytää itselleen seuraa
 • Tilin luominen on ilmaista, eikä sido sinua mihinkään
 • 100% kotimainen treffipalvelu
 • Naisia jäseninä 45%
Haitat
 • Miesten kannalta hieman huonoa, että 55 % on miehiä ja 45 naisia
 • Sivustolta on hieman vaikea löytää vanhempaa seuraa

Eliittikumppani logo

Eliittikumppani sopii menestyville sinkuille

Eliittikumppani on varmasti kaikille tuttu deittisivusto. Tämä pitkän linjan eurooppalainen deittipalvelu on toiminut Suomessa pitkään ja hyvällä menestyksellä. Monet akateemisesti koulutetut ja menestyvät sinkut ovat tämän palvelun avulla löytäneet toisensa.

Suomi on täynnä korkeasti koulutettuja sinkkunaisia, mikä näkyy myös tällä sivustolla. Kaikista sivuston käyttäjistä yli 50% on naisia.

Kysymyksessä todella laadukas treffisivusto. Tämä näkyy esimerkiksi käyttäjien tietoturvan erittäin korkeana tasona, sivuston helppokäyttöisyytenä sekä myös erittäin kehittyneesssä keinoälyä hyödyntävässä Matching-toiminnossa, jonka avulla sivusto etsii käyttäjille sopivia pareja. Sivustolla ei myöskään ole lainkana valeprofiileja, koska rekisteröitymisvaiheessa jokainen uusi tili tarkastetaan manuaalisesti ylläpidon toimesta.

Hyödyt
 • Suomen tunnetuin deittisivusto (tv:stä tuttu!)
 • Yli 15 miljoonaa eurooppalaista käyttää Eliittikumppania
 • Tarjolla sivuistynyttä, menestyvää ja korkeakoulutettua seuraa
 • Yli 50% sivuston käyttäjistä on naisia
Haitat
 • Sivusto on tarkoitettu pääasiassa menestyville ja sivistyneille sinkuille, joten ei välttämttä sovi kaikille
 • Sivustolta etsitään pääasiassa vain vakavia rakkaussuhteita

50 Plus Match logo

50PlusMatch – Seuranhaku 50+ vuotiaille

50PlusMatch.fi on yli 50-vuotiaille tarkoitettu treffipalvelu. Laadukas ja turvallinen nettitreffisivusto on erikoistunut palvelemaan juuri kypsään ikään ehtineitä suomalaisia miehiä ja naisia.

Sivustolta voit löytää vakavan suhteen, uuden ystävän tai kevyttä juttuseuraa. Kaikille löytyy siis jotain!

Sivustoa on helppo käyttää ja siellä on paljon samanhenkistä ja samanikäistä treffiseuraa. Mikäli asut jollain Suomen suurimmista kaupungeista, tulet löytämään itsellesi seuraa hyvin nopeasti. Sivustolla on naiskäyttäjiä yli 50%.

Hyödyt
 • Suomen paras treffisivusto kypsemmille miehille ja naisille
 • Kaikki sivuston käyttäjät ovat 50+
 • Yli 50% sivuston käyttäjistä on naisia
 • Todella helppo käyttää ja löytää nettitreffit itselle
Haitat
 • Sivustolla on vain yli 50-vuotiaita käyttäjiä
 • Kaikki käyttäjät eivät ole etsimässä rakkautta tositarkoituksella

Seuraajokaiselle logo

Seuraajokaiselle.fi – Suosittu sinkkusivusto

Seuraajokaiselle.fi on suosittu suomalainen seuranhaku-sivusto, jota vuosittain käyttää yli 100 000 suomalaista sinkkua. Sivustolla tutustuu 100 000 sinkkua vuosittain toisiinsa.

Sivustolla on erityisen hyvä asiakaspalvelu, jonne voi soittaa klo 9-21 välillä. Sivusto on muiltakin osin todella luotettava ja helppo käyttää.

Sivustolle voi tehdä tilin ilmaiseksi ja rekisteröitymisen yhteydessä uusi käyttäjä varmennetaan puhelimen avulla. Tämä takaa sen, että sivustolla ei ole lainkaan valeprofiileja, koska kaikki käyttäjät on varmennettu.

Sivusto tarjoaa todella paljon erilaisia tapoja löytää itselleen seuraa. Tällä sivustolla seuranhaku on todella tehty helpoksi! Kannattaa tutustua!

Hyödyt
 • Suosittu 100% suomalainen nettitreffisivusto
 • 100 000 suomalaista sinkkua käyttää sivustoa
 • Erinomainen asiakaspalvelu
 • Ei yhtään valeprofiileja
Haitat
 • Ei ole Suomen suurin deittisivusto
 • Tilin luominen on hieman hankalaa, koska täytyy varmentaa kännykällä

NextLove logo

NextLove.fi – seuranhaku eronneelle ja yksinhuoltajille

NextLove.fi on nettitreffisivusto, joka on tarkoitettu eronneille sekä yksinhuoltajille. Sivuston käyttö on tehty todella helpoksi ja treffit löytyvät nopeasti.

Sivuston toiminta on erityisesti suunniteltu vakavan suhteen etsimiseen ja siksi sivusto onkin tarkoitettu niille, jotka etsivät elämäänsä seuraavaa todellista rakkautta.

Kyseessä on 2013 perutettu deittipalvelu, joka on niittänyt paljon menestystä.

Hyödyt
 • Sivusto on tarkoitettu erityisesti eronneille ja yksinhuoltajille
 • Todella helppo ja nopea käyttää
 • Paljon samassa tilanteessa olevia ihmisiä
 • Kaikki etsivät todellista rakkautta
Haitat
 • Käyttäjämäärä on hieman pieni, joten valtavaa valinnanvaraa ei pikkukaupungeissa löydy
 • Sivustolta etsitään vain vakavaa suhdetta

Kontakten logo

Kontakten.fi – nettitreffit suomenruotsalaisille

Kontakten.fi on kaksikielinen deittisivusto, joka on tarkoitettu suomenruotsalaisten seuranhakuun. Jos siis olet itse suomenruotsalainen tai haluat päästä ensi kesänä purjehtimaan tai rapujuhliin, kannattaa liittyä Kontakten.fi-deittisivustolle.

Sivustolle liittyminen on täysin ilmaista, mutta täydet ominaisuudet sivustosta saa irti vain maksullisella jäsenyydellä. Maksullisella jäsenyydellä parannat merkittävästi mahdollisuuksiasi ja seuranhaku helpottuu.

Yli 100 000 suomenruotsalaista sinkkua käyttää palvelua vuosittain. Sivusto on todella aktiivinen. Sivustolla on kymmeniä tuhansia aktiivisia käyttäjiä joka kuukausi.

Ruotsiksi
Kontakten.fi är en inhemsk dejtingtjänst på nätet. Varje år träffar över 100 000 singlar över hela landet intressanta människor via Kontakten. Du kan söka kontakt genom att ange kön, åldern, ort eller intressen. Eftersom vi använder telefonnummer i stället för e-post i inloggningen, kan våra medlemmar hitta sällskap både snabbt och tryggt.
Hyödyt
 • Suomen paras deittisivusto suomenruotsalaisille
 • Voit jutella muille käyttäjille myös ruotsiksi
 • Laadukasta seuraa tarjolla
Haitat
 • Käyttäjämäärä ei ole kovinkaan korkea
 • Suurin osa käyttäjistä on suomenruotsalaisia

5 vinkkiä seuranhakuun

Seuranhaku on netissä tehty mahdollisimman helpoksi ja toimivaksi, mutta netissäkin on hyödyllistä hieman erottua porukasta. Kun teet asiat hieman paremmin kuin keskimääräiset seuranetsijät, parannat omia mahdollisuuksiasi massiivisesti. Me kerromme 5 vinkkiä, joilla seuranhaku onnistuu paremmin!

1. Lisää itsestäsi hyvä profiilikuva

Profiilikuvan lisääminen on varmasti se kaikkein helpoin ja paras tapa parantaa omia mahdollisuuksia seuranhaussa.

Tutkimusten mukaan profiilikuvan lisääminen parantaa mahdollisuuksiasi 15-kertaisesti. Jos siis haluat parantaa mahdollisuuksiasi massiivisesti, lisää itsestäsi profiilikuva.

2. Panosta esittelytekstiin

Tämä vinkki on pääasissa miehille, jotka etsivät itselleen naisseuraa. Tutkimusten mukaan suomalaiset miehet kirjoittavat itsestään heikkolaatuisia esittelytekstejä. Tässä on erinomainen mahdollisuus erottua edukseen!

Naiset myös kiinnittävät huomattavan paljon huomiota miesten esittelyteksteihin. Totta kai naisetkin tsekkaavat profiilikuvan, mutta esittely on myös erittäin tärkeä. Miehillä pääasiallinen kiinnostus kohdistuu kuvaan ja huomattavasti vähemmän muuhun.

3. Ole aktiivinen

Deittisivustolla on mahdollista löytää seuraa, vaikka ei itse pistäisi edes tikkua ristiin. Monet saavat runsaasti yhteydenottoja muilta käyttäjiltä vaikka itse eivät kovin aktiivisia olisikaan.

Mutta useimpien kohdalla seuranhaku onnistuu parhaiten, kun itse on aktiivinen. Käytä sivuston luomia mahdollisuuksia: etsi partnereita omalta alueeltasi, käytä deittisivuston match making -ominaisuuksia ja viestittele mukavien tyyppien kanssa.

Tyypillisesti noin 75% käyttäjistä löytää seuraa itselleen ja pääsee treffeille. Käytännössä voidaan siis sanoa, että pelkällä omalla aktiivisuudella voidaan taata, että seuranhaku onnistuu!

4. Ensimmäinen viesti

Kun tili on sivustolle luotu ja sopivia partnereita on alkanut löytymään, on aika lähettää ensimmäinen viesti deittisivustolla. Tämä voi olla monelle suomalaiselle miehelle jännittävä tilanne.

Ei kuitenkaan kannata pelätä pakkeja liikaa, koska niitä tulee aivan kaikille. Tärkeintä on se, että rohkaiset mielesi ja pääset juttelemaan mahdollisimman monen mukavan käyttäjän kanssa.

Ensimmäiseen viestiin kannattaa panostaa, koska se määrää, että jatkuuko keskustelu vai ei. Älä siis kirjoita vain yhden lauseen viestiä, vaan pyri olemaan kiinnostava jo ensimmäisessä viestissäsi.

Viestissä kannattaa mainita jokin syy, jonka takia kiinnostuit juuri hänestä, jolle viestiä lähetät. Jos viestisi on liian anonyymi, tulee vastaanottajalle sellainen fiilis, että olet lähettänyt saman viestin useille muillekin.

5. Älä luovuta ensimmäiseen vastoinkäymiseen

Kuten minkä tahansa muunkin asian kanssa, on nettideittailussakin oltava hieman kärsivällisyyttä. Vain harvat löytävät itselleen seuraa samana päivänä.

Jos et millään tunnu pääsevän juttuihin muiden käyttäjien kanssa, kannattaa vaihtaa profiilikuvaa tai kirjoittaa esittelyteksti uudelleen. Näillä on paljon merkitystä, että onnistuuko seuranhaku.

Muista, että tilastot ovat puolellasi! Kaikki jotka jaksavat edes hieman panostaa nettideittailuun löytävät seuraa itselleen! Tartu sinäkin tilaisuuteen ja aloita seuranhaku jo tänään!