Suomen parhaat deittipalvelut

Kaipaatko seuraa? Suomen varmimmat deittipalvelut esittelyssä

Jokaiselle suomalaiselle on nettideittailu varmasti tuttua. Jos et ole itse vielä testannut, tiedät varmasti jonkun joka on. Nykyään yhä useammat löytävät itselleen seuraa netistä. Tutkimusten mukaan yli 100 000 suomalaista käyttää deittipalveluita joka viikko. Ja deittipalvelut myös toimivat: useimmat käyttäjät (jopa yli 75%) pääsevät treffeille.

 • Yli 100 000 suomalaista käyttää netin deittipalveluita joka viikko
 • Naiset ja miehet käyttävät yhtä paljon deittipalveluita
 • Seuraa on runsaasti myös pienemmillä paikkakunnilla
SivustoKuvausPisteetLuo tili
Eliittikumppani Logo
Eliittikumppani on yksi Suomen tunnetuimmista deittisivustoista. Euroopanlaajuisesti sivustolla on yli 15 miljoonaa käyttäjää. Yli 50% sivuston käyttäjistä on naisia.
9.5

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

50 plus match Logo
Laadukas ja turvallinen sivusto yli 50-vuotiaille miehille ja naisille. Suomen paras deittisivusto kypsään ikään ehtineille. Yli 50% sivuston käyttäjistä on naisia.
9.0

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

Seuraa jokaiselle Logo
Suosittu suomalainen deittisivusto.
100 000 suomalaista sinkkua tutustuu toisiinsa Seuraa jokaiselle -deittisivuston avulla.
9.2

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

Next Love Logo
Tarkoitettu seuraavaa rakkautta etsiville miehille ja naisille. Sivusto on suunniteltu erityisesti eronneita ja yksinhuoltajia silmällä pitäen.
8.9

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

Suomen parhaat deittipalvelut

Alta löydät listattuna Suomen parhaat deittipalvelut, joita käyttävät tuhannet ja taas tuhannet suomalaiset ympäri maan. Olemme valinneet sivustot niiden suosion ja omien arvioidemme mukaan. Nämä deittipalvelut ovat varmin tapa löytää seuraa.

 

E-kontakti logo

E-kontakti on Suomen suurin deittipalvelu

E-kontakti on televisiostakin tunnettu suomalainen deittipalvelu, jonka käyttäjämäärä on Suomen suurin. Sivustolla vierailee noin 100 000 sinkkua joka viikko, joten kysymyksessä on todella suuri deittipalvelu.

Parasta E-kontaktissa on se, että 75% käyttäjistä löytää itselleen seuraa. Tämä on todella korkea luku ja tarkoittaa käytännössä sitä, että jos olet aktiivinen pääset varmasti treffeille.

Hyödyt
 • Suomen suurin deittipalvelu
 • 3/4 käyttäjistä löytää itselleen seuraa
 • Tilin luominen on ilmaista, eikä sido sinua mihinkään
 • 100% kotimainen treffipalvelu
 • Naisia jäseninä 45%
Haitat
 • Miesten kannalta hieman huonoa, että 55 % on miehiä ja 45 naisia
 • Sivustolta on hieman vaikea löytää vanhempaa seuraa

Eliittikumppani logo

Eliittikumppani sopii menestyville sinkuille

Eliittikumppani on varmasti kaikille tuttu deittipalvelu. Tämä pitkän linjan eurooppalainen deittipalvelu on toiminut Suomessa jo useita vuosia hyvällä menestyksellä. Monet akateemisesti koulutetut ja menestyvät sinkut ovat tämän palvelun avulla löytäneet toisensa.

Suomi on täynnä korkeasti koulutettuja sinkkunaisia, mikä näkyy myös tällä sivustolla. Kaikista sivuston käyttäjistä yli 50% on naisia.

Kysymyksessä todella laadukas treffisivusto. Tämä näkyy esimerkiksi käyttäjien tietoturvan erittäin korkeana tasona, sivuston helppokäyttöisyytenä sekä myös erittäin kehittyneesssä keinoälyä hyödyntävässä Matching-toiminnossa, jonka avulla sivusto etsii käyttäjille sopivia pareja. Sivustolla ei myöskään ole lainkana valeprofiileja, koska rekisteröitymisvaiheessa jokainen uusi tili tarkastetaan manuaalisesti ylläpidon toimesta.

Hyödyt
 • Suomen tunnetuin deittisivusto (tv:stä tuttu!)
 • Yli 15 miljoonaa eurooppalaista käyttää Eliittikumppania
 • Tarjolla sivuistynyttä, menestyvää ja korkeakoulutettua seuraa
 • Yli 50% sivuston käyttäjistä on naisia
Haitat
 • Sivusto on tarkoitettu pääasiassa menestyville ja sivistyneille sinkuille, joten ei välttämttä sovi kaikille
 • Sivustolta etsitään pääasiassa vain vakavia rakkaussuhteita

50 Plus Match logo

50PlusMatch – Aikuisempaa 50+ treffiseuraa

50PlusMatch.fi on yli 50-vuotiaille tarkoitettu deittipalvelu. Laadukas ja turvallinen nettitreffisivusto on erikoistunut palvelemaan juuri kypsään ikään ehtineitä suomalaisia miehiä ja naisia.

Sivustolta voit löytää vakavan suhteen, uuden ystävän tai kevyttä juttuseuraa. Kaikille löytyy siis jotain!

Sivustoa on helppo käyttää ja siellä on paljon samanhenkistä ja samanikäistä treffiseuraa. Mikäli asut jollain Suomen suurimmista kaupungeista, tulet löytämään itsellesi seuraa hyvin nopeasti. Sivustolla on naiskäyttäjiä yli 50%.

Hyödyt
 • Suomen paras deittipalvelu kypsemmille miehille ja naisille
 • Kaikki sivuston käyttäjät ovat 50+
 • Yli 50% sivuston käyttäjistä on naisia
 • Todella helppo käyttää ja löytää nettitreffit itselle
Haitat
 • Sivustolla on vain yli 50-vuotiaita käyttäjiä
 • Kaikki käyttäjät eivät ole etsimässä rakkautta tositarkoituksella

Seuraajokaiselle logo

Seuraajokaiselle.fi – Suosittu sinkkusivusto

Seuraajokaiselle.fi on suosittu suomalainen deittipalvelu, jota vuosittain käyttää yli 100 000 suomalaista sinkkua. Sivustolla tutustuu 100 000 sinkkua vuosittain toisiinsa.

Sivustolla on erityisen hyvä asiakaspalvelu, jonne voi soittaa klo 9-21 välillä. Sivusto on muiltakin osin todella luotettava ja helppo käyttää.

Sivustolle voi tehdä tilin ilmaiseksi ja rekisteröitymisen yhteydessä uusi käyttäjä varmennetaan puhelimen avulla. Tämä takaa sen, että sivustolla ei ole lainkaan valeprofiileja, koska kaikki käyttäjät on varmennettu.

Sivusto tarjoaa todella paljon erilaisia tapoja löytää itselleen nettitreffit. Kannattaa tutustua!

Hyödyt
 • Suosittu 100% suomalainen deittipalvelu
 • 100 000 suomalaista sinkkua käyttää sivustoa
 • Erinomainen asiakaspalvelu
 • Ei yhtään valeprofiileja
Haitat
 • Ei ole Suomen suurin deittisivusto
 • Tilin luominen on hieman hankalaa, koska täytyy varmentaa kännykällä

NextLove logo

NextLove.fi – nettitreffit eronneelle

NextLove.fi on deittipalvelu, joka on tarkoitettu eronneille sekä yksinhuoltajille. Sivuston käyttö on tehty todella helpoksi ja treffit löytyvät nopeasti.

Sivuston toiminta on erityisesti suunniteltu vakavan suhteen etsimiseen ja siksi sivusto onkin tarkoitettu niille, jotka etsivät elämäänsä seuraavaa todellista rakkautta.

Kyseessä on 2013 perutettu deittipalvelu, joka on niittänyt paljon menestystä.

Hyödyt
 • Sivusto on tarkoitettu erityisesti eronneille ja yksinhuoltajille
 • Todella helppo ja nopea käyttää
 • Paljon samassa tilanteessa olevia ihmisiä
 • Kaikki etsivät todellista rakkautta
Haitat
 • Käyttäjämäärä on hieman pieni, joten valtavaa valinnanvaraa ei pikkukaupungeissa löydy
 • Sivustolta etsitään vain vakavaa suhdetta

Kontakten logo

Kontakten.fi – nettitreffit suomenruotsalaisille

Kontakten.fi on kaksikielinen deittipalvelu, joka on tarkoitettu suomenruotsalaisille seuran etsijöille. Jos siis olet itse suomenruotsalainen tai haluat päästä ensi kesänä purjehtimaan tai rapujuhliin, kannattaa liittyä Kontakten.fi-deittipalveluun.

Sivustolle liittyminen on täysin ilmaista, mutta täydet ominaisuudet sivustosta saa irti vain maksullisella jäsenyydellä. Maksullisella jäsenyydellä parannat merkittävästi mahdollisuuksiasi saada itsellesi nettitreffit.

Yli 100 000 suomenruotsalaista sinkkua käyttää palvelua vuosittain. Sivusto on todella aktiivinen. Sivustolla on kymmeniä tuhansia aktiivisia käyttäjiä joka kuukausi.

Ruotsiksi
Kontakten.fi är en inhemsk dejtingtjänst på nätet. Varje år träffar över 100 000 singlar över hela landet intressanta människor via Kontakten. Du kan söka kontakt genom att ange kön, åldern, ort eller intressen. Eftersom vi använder telefonnummer i stället för e-post i inloggningen, kan våra medlemmar hitta sällskap både snabbt och tryggt.
Hyödyt
 • Suomen paras deittipalvelu suomenruotsalaisille
 • Voit jutella muille käyttäjille myös ruotsiksi
 • Laadukasta seuraa tarjolla
Haitat
 • Käyttäjämäärä ei ole kovinkaan korkea
 • Suurin osa käyttäjistä on suomenruotsalaisia

Miten netin deittipalvelut toimivat?

Deittipalvelun käyttäminen saattaa aluksi kuulostaa vaikealta tai jopa nololta. Seuran etsiminen itselle on niin yksityinen ja herkkä asia, että se herättää paljon varovaisuutta sekä useita kysymyksiä. Käymme läpi muutamia yleisimpiä kysymyksiä, joita deittipalveluista on esitetty.

Toimivatko deittipalvelut oikeasti?

Deittipalveluita on paljon erilaisia. Vaikka sivusto näyttäisi hyvältä ja olisi suomenkielinen, ei se vielä tarkoita sitä, että kyseessä on laadukas ja luotettava sivusto. Joukkoon mahtuu paljon erilaisia kansainvälisiä toimijoita, joiden sivustolla ei välttämättä kovin paljon ole suomalaisia käyttäjiä. Nämä sivustot eivät tietenkään ole suomalaisen käyttäjän kannalta parhaita mahdollisia. Lisäksi joukkoon mahtuu sivustoja, jotka ovat laadullisesti huonoja sekä niitä, joilla on valeprofiileja. Mikäli haluat onnistua deittailussa, kannattaa näitä heikkolaatuisia ja huonoja sivustoja välttää hinnalla millä hyvänsä.

Säästämme sinut kaikelta vaivalta! Olemme listanneet mielestämme Suomen parhaat deittipalvelut, joita todistetusti käyttävät useat tuhannet suomalaiset ja joilta on mahdollista ja jopa todennäköistä löytää seuraa.

Ovatko deittipalvelut oikeasti niin suosittuja kuin niistä sanotaan?

Vaikka nettideittailut voi olla sinulle uusi juttu, useimmille suomalaisille ne ovat aivan normaali osa seuranhakua. 2000-luvun vaihteessa netin avulla seuran löytäminen on alkanut yleistymään ja voittokulku jatkuu edelleen. Todennäköisesti tuttavapiirissäsi on useampia pariskuntia, jotka ovat tavanneet toisensa netissä.

Monet deittipalvelut kertovat käyttäjämääriä julkisesti. Esimerkiksi E-Kontakti kertoo, että sivustolla vierailee yli 100 000 ihmistä joka viikko. Tähän lukemaan voi varmasti myös luottaa, koska palvelun omistaa suomalainen Alma Media konserni, joka omistaa myös mm. Iltalehden, Kauppalehden ja Etuovi.comin. Kyseessä on siis todella luotettava ja useimmille suomalaisille tuttu taho.

E-Kontakti on Suomen suosituin deittipalvelu, mutta sen rinnalla on myös monia muita suosittuja palveluita. Jos pelkästään E-kontaktissa käy satatuhatta suomalaista joka ikinen viikko, voidaan kyllä täydellä varmuudella sanoa, että nettideittailu on hyvin suosittua!

Löydänkö varmasti seuraa deittipalvelun avulla?

Mikään keino ei ole 100% varma, kun puhutaan ihmisten kohtaamisesta. Ei deittipalvelu tarjoa sinulle valmista ratkaisua, jonka avulla automaattisesti saisit seuraa. Totuus on se, että kyllä, sinun täytyy itse olla aktiivinen, jos haluat onnistua. Hyvä juttu kuitenkin on se, että netissä kaikki on helpompaa ja nopeampaa. Esimerkiksi E-kontakti kertoo, että heillä 75% kaikista käyttäjistä pääsee oikeille treffeille.

75% on todella huima lukema, jos ottaa huomioon sen, että kaikki profiilin tehneet eivät ole 100% täysillä mukana, ja aina mahtuu mukaan niitä, jotka jänistävät viime hetkellä.

Uskaltaisin jopa sanoa, että tuo lukema on niin korkea, että jos todella haluat saada itsellesi seuraa, voit olla 100% varma onnistumisesta.

Onko deittipalvelun käyttäminen turvallista?

Kaikki sivustollamme esitellyistä deittipalveluista ovat laadukkaita ja turvallisia sivustoja, joilla panostetaan käyttäjien tietoturvaan. Muutama asia sinun kuitenkin kannattaa ottaa huomioon. Mikäli liityt deittisivustolle ja julkaiset itsestäsi tunnistettavan kuvan, joku tuttavasi saattaa nähdä sen ja tunnistaa sinut. Tämä saattaa joitain nolottaa, mutta voin varmuudella sanoa, että nettideittailu on Suomessa niin yleistä, että vain harva pitää sitä mitenkään outona. Päinvastoin, useimpien suomalaisten mielestä nettideittailun leimaaminen noloksi on outoa.

Toinen asia, joka kannattaa ottaa huomioon, on turvallisuus ensimmäisillä treffeillä. Mikäli sinua jännittää ensimmäiset treffit tai hermoilet oman turvallisuutesi suhteen, kannattaa ehkä jatkaa kumppaniin tutustumista netin yli. Deittailussa ei ole kiire mihinkään, joten käytä tutustumiseen riittävästi aikaa, jotta voit täysin rinnoin nauttia treffeistä.

Mitä deittipalvelun käyttäminen maksaa?

Useimpia deittipalveluita pystyy testaamaan täysin ilmaiseksi. Käytännössä kaava menee niin, että tilin luominen ja sivuston perusominaisuuksien testaaminen on ilmaista, mutta jos haluat käyttää deittipalvelua enemmän eli saada sivuston kaikki ominaisuudet käyttöösi, joudut siitä hieman maksamaan. Deittisivustot ovat suhteellisen maltillisen hintaisia. Kuukausihinnat ovat tyypillisesti muutamista euroista muutamiin kymppeihin. Mitään superkallista ajanvietettä nettideittailu ei siis ole ja tietenkin voit aina halutessasi lopettaa jäsenyyden sivustolle, jos esimerkiksi löydät itsellesi seuraa.