Suomi24 treffit – esittely

Suomi24 treffit on Suomen suosituin deitti palvelu. Arvostelu ja esittely

Suomen suurin deittisivusto saattaa olla Suomi24 Treffit, jonka jäsenmäärä on aivan valtava. Suomi24 Treffit ei ole Suomen paras deittisivusto käytännössä millään mittarilla mitattuna, ellei sitten käyttäjämäärää oteta huomioon.

SivustoKuvausPisteetLuo tili
Eliittikumppani Logo
Eliittikumppani on yksi Suomen tunnetuimmista deittisivustoista. Euroopanlaajuisesti sivustolla on yli 15 miljoonaa käyttäjää. Yli 50% sivuston käyttäjistä on naisia.
9.5

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

50 plus match Logo
Laadukas ja turvallinen sivusto yli 50-vuotiaille miehille ja naisille. Suomen paras deittisivusto kypsään ikään ehtineille. Yli 50% sivuston käyttäjistä on naisia.
9.0

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

Seuraa jokaiselle Logo
Suosittu suomalainen deittisivusto.
100 000 suomalaista sinkkua tutustuu toisiinsa Seuraa jokaiselle -deittisivuston avulla.
9.2

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

Next Love Logo
Tarkoitettu seuraavaa rakkautta etsiville miehille ja naisille. Sivusto on suunniteltu erityisesti eronneita ja yksinhuoltajia silmällä pitäen.
8.9

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

Suomen jäsenmäärältään suurimpiin kuuluva deittisivusto Suomi24 Treffit kerää yhteen ihmisiä, joiden joukosta tavallinen suomalainen mies tai nainen etsii itselleen seuraa. Suomi24 Treffi sivusto ei ole mikään eliittikumppani -saitti, mikä miellyttää monia käyttäjiä. Toisaalta profiilin luomisen helppous vetää puoleensa paljon asiattomia jäseniä sekä maksullisia palveluja tarjoavia profiileja.

Suomi24 treffit on helppokäyttöinen ja siellä on oikeasti paljon ihmisiä. Jo nämä kaksi riittävät syyksi sivuston suureen suosioon. Parhaita puolia on tietysti se, että profiilin luominen on täysin ilmaista. Toisaalta juuri tämä sama ominaisuus tekee sivustosta vähemmän laadukkaan kuin moni muu deittisivusto.

Suomi24 Treffit Plus

Suomi24 treffit plus on pidemmälle viety deittiprofiili, jonka käyttö maksaa käyttöajasta riippuen vähän yli kympin kuussa. Suomi24 treffit plus palvelun myötä saa joitain hyödyllisiä etuja, kuten sen että mainokset poistuvat sivulta ja oma profiilisi näkyy muille käyttäjille aina ilmaiskäyttäjiä ennen.

Maksullisella palvelulla saa siis ennen kaikkea lisää näkyvyyttä omalle profiililleen. Toiseksi maksullinen Suomi24 Treffit profiili tekee sivuston käytöstä miellyttävämpää.

Mitä Suomi24 Treffit Plus palveluun sisältyy?

Hintaan kuuluu myös muutamia megafonihuutoja, jotka saavat profiilisi näkymään erityisen huomiota herättävästi suomi24 treffit sivuston ylälaidassa. Nämä huudot eivät ole näkyvillä kovin kauan, mutta hyvin ajoitettuna ne voivat poikia yhteydenottoja juuri oikeanlaisilta seuralaisehdokkailta. Ota huomioon, että megafonihuutoihin suhtaudutaan eri tavoin: joitain näkyvä erillinen mainostaminen voi houkuttaa, mutta toisaalta jotkut reagoivat siihen myös kielteisesti.

Suomi24 treffit plus palvelun hinta riippuu siitä, miten pitkäksi aikaa palvelun tilaa. Lyhin mahdollinen tilaus on kaksi viikkoa, jolloin palvelun hinta on 12,95€. Vaihtoehtoina ovat myös kuukauden mittainen tai kestotilaus, joista luonnollisesti kestotilaus tulee kuukausihinnaltaan edullisimmaksi.

Suomi24 Treffit Plus palvelu uuden maailman Suomi24 Treffien käyttäjälle. Paremman profiilinäkyvyyden lisäksi plus käyttäjänä näet muiden käyttäjien tilastot sekä sen, kuka on lisännyt sinut suosikikseen. Plus palvelu poistaa myös lisäämiisi kuviin ja videoihin liittyvät rajoitukset , joten voit ladata profiiliisi niin paljon kiinnostavia kuvia ja videopätkiä kuin haluat.

Kannattaako deittiprofiiliin laittaa paljon kuvia?

Suurimmassa osassa deittisivustoja voit ladata profiiliisi useita kuvia ja palvelusta riippuen myös videoita. Profiilisi houkuttelevuuden suhteen kuvien määrällä ei ole niin suurta merkitystä, kuin moni luulee.

On täysin totta, että neljä tai viisi kuvaa on vetoavampi profiili kuin yhden kuvan ihme. Kuitenkin muutaman kuvan jälkeen kuvien ja videoiden informaatioarvo laskee roimasti. Sitä vastoin odotettavissa voi olla jopa negatiivisia reaktioita muissa käyttäjissä: lukuisten selfieiden näpsiminen antaa sinusta ikävän kuvan. Harkitse aina kuvia lisätessäsi, mitä se tuo lisää profiiliisi. Ole varovainen, ettet  näyttäydy henkilönä, joka haluaa enemmän vain esitellä itseään kuin löytää seuraa.

Rajaton määrä viestejä eri henkilöille

Suomi24 Treffit Plus palvelulla pystyt myös lähettämään viestejä saman päivän aikana vaikka sadalle eri henkilölle, kun ilmainen Suomi24 Treffit antaa sinun lähettää viestejä maksimissaan viidelle henkilölle päivässä.

Viestittelymahdollisuutta mainostetaan hienona maksullisena ominaisuutena, mutta todellisuudessa sen käyttöarvo on melko olematon. Harkitse, onko sinulla todella tarvetta lähettää viestejä useammalle kuin jopa viidelle ihmiselle saman päivän aikana!

Suomi24 Treffit Plus on ihan kokeilemisen arvoinen palvelu, etenkin jos arvostat deittisivuston käyttömukavuutta ja haluat saada oman profiilisi hyvin näkyville. Jos sinulla on käytössäsi Suomi24 Treffit alennuskoodi, voit syöttää sen tilauskenttään ja saada alennuksen palvelun hinnasta. Jäsenmäärältään suuri sivusto tavoittaa kyllä suuren joukon ihmisiä, mutta yhteydenottojen määrästä ja laadusta emme voi antaa kovin suuria kehuja.

Suomi24 Teffit Plus -käyttäjänä saat:

  • Saat megafonihuutoja eli profiilisi nousee hetkeksi näkyvälle mainospaikalle
  • Profiilisi näkyy muille aina ennen kuin ilmaiskäyttäjien profiilit
  • Näet, kuka on lisännyt sinun profiilisi suosikikseen
  • Näet muiden käyttäjien tilastot
  • Sivustolta poistuvat ilmaiskäyttöä häiritsevät jatkuvat mainokset
  • Voit lähettää viestejä vapaasti päivän aikana niin monelle henkilölle kuin haluat

Suomi24 Treffit – miehet ja naiset aidossa suhteessa

Sukupuolijakauma on Suomi24 Treffit -sivustolla erinomainen verrattuna moneen muuhun deittisivustoon: miehiä on noin kolmasosa ja naisia kaksi kolmasosaa. Jokaista naisen profiilia kohti on siis noin kaksi miehen profiilia. Tämä vastaa melko hyvin todellisuutta myös netin ulkopuolella, mutta poikkeuksena Suomi24 Treffi sivulla on helpompi ottaa kontaktia potentiaaliseen elämänkumppaniin tai yhden illan juttuun.

Tuttu tilanne ilman baarin häiriötekijöitä

Suomi24 deitti palvelu antaa myös tilaisuuden ottaa yhteyttä kiinnostaviin kumppaniehdokkaisiin ilman alkoholin hämäävää vaikutusta. Vaikka baareissa suhdeluku miesten ja naisten välillä on sama eli seuraansa tarjoavia miehiä on usein tuplasti naisiin verrattuna, deittisivulla löydät oikeasti itsellesi sopivat tyypit ja saat viesteillä äänesi kuuluviin.

Ota huomioon, että koska Suomi24 Treffit on jokaiselle käyttäjälle vain sähköpostin päässä, epäaitoja käyttäjiä ja päihtyneenä viestitteleviä käyttäjiä on myös paljon. Moni profiili on myös luotu hetken huumassa tai huumorilla. Suomi24 Treffit ei vaadi rekisteröintivaiheessa käytännössä mitään tietoja sinusta, joten et oikein voi tietää mitään vastapuolestakaan.

Suomi24 Treffit kokemuksia

Kokemuksia Suomi24 Treffit sivulta löytyy paljon, koska käyttäjiäkin on runsaasti. Aktiivinen käyttö ja jäsenten määrä toki kertoo paljon siitä, miten toimivaksi sivusto koetaan. Kun jossain on paljon ihmisiä, mukaan mahtuu aina niin ruusuja kuin risujakin.

Positiivista Suomi24 Treffi sivulla koetaan olevan ensisijaisesti se, että siellä on paljon ihmisiä. Joillain deittisivustoilla jäsenmäärät ovat melko pieniä, jolloin seuran löytäminen on vaikeampaa ja käy nopeasti tylsäksi, kun samat profiilit tulevat toistuvasti eteen. Suuri jäsenmäärä lupaa, että seuraa löytyy helposti. Varsinkin jos etsii kevyttä seuraa lyhyisiin suhteisiin tai yhtä iltaa varten, tarjontaa riittää hyvin.

Miinuksena täytyy sanoa, että Suomi24 Treffit tuo käyttäjälle vastaan myös feikkiprofiileja. Tämä johtuu siitä, että deittisivusto on niin helppokäyttöinen. Profiilin luominen Suomi24 Treffi sivulle on todella nopeaa ja helppoa, joten myös tekaistuja profiileja löytyy harmillisen paljon. Epäaidot profiilit oppii kyllä tunnistamaan melko nopeasti ja jossain vaiheessa käytön aloittamisen jälkeen niitä ei enää edes noteeraa.

Suomi24 Treffit – miehet, naiset ja muut

Suomi24 Treffit tarjoavat paljon valikoimaa, sillä sukupuolen lisäksi myös ikäjakauma on hyvin tasainen. Jäsentietojen perusteella Suomi24 deitti sopii niin parikymppiselle kuin keski-iän ylittäneellekin. Suurin käyttäjäkunta on n. 25-35-vuotiaissa. Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että sen ikäiset ovat tottuneet muutenkin käyttämään Suomi24 sivustoa.

Samoin ikäjakauma selittää sitä, että yhtä lailla kuin Suomi24 Treffit sivustolla etsitään ja koetaan aitoja suuria romansseja ja rakkaustarinoita, riittää kysyntää ja tarjontaa myös yhden illan jutuille. Suomi24 Treffit toimii siis niin vakavassa seuranhaussa kuin seksiseuraa hakiessakin.

Kerro profiilissasi avoimesti, millaista seuraa etsit. Suomi24 treffit antaa vaihtoehtoja muun muassa seksiseuraa, ystävyyttä tai elämänkumppania etsivälle.

Käyttäjien antaman palautteen myötä sukupuolensakin voi määritellä muuksi kuin pelkästään naiseksi tai mieheksi. Suomi24 treffit näyttääkin jäsenprofiilissaan, että muunsukupuolisia jäseniä on rekisteröityneenä jo puolisen tuhatta.

Kannattaako Suomi24 Treffit?

Parempiakin paikkoja seuranhakuun löytyy, mutta ainakaan ilmaisversion kokeilemisesta haittaakaan ole. Jos et helposti häiriinny ehdotteluviesteistä ja osaat katsoa feikkiprofiilien läpi, voit löytää aitoa seuraa Suomi24 Treffi sivustolta. Suosittelemme kuitenkin tutustumaan ennen kaikkea korkeammalle arvostettujen deittisivustojen maailmaan, etenkin jos etsit pysyvämpää seuraa.

Harkitse näitä:

  • Kuinka monelle eri ihmiselle todella lähetät viestejä päivän aikana?
  • Millaista seuraa olet oikeasti etsimässä?
  • Ovatko lisäpalvelut sinulle maksamisen arvoisia?
  • Löydätkö juuri tästä treffipalvelusta itsesi kaltaisia ihmisiä?

Paras keino hyvän deittipalvelun löytämiseen on, että luot profiilin usealle eri sivustolle. Vain kokeilemalla löydät ne sivustot, joissa itse viihdyt. Kannattaa lukea hieman esittelyjä eri deittisivustoista, sillä moni sivusto on suunnattu ensisijaisesti tietylle kohderyhmälle. Tee kuitenkin rohkeasti profiili monelle deittisaitille, sillä profiilin voi aina helposti poistaa, jos huomaat, ettei kyseinen sivusto ole sinua varten!

SivustoKuvausPisteetLuo tili
Eliittikumppani Logo
Eliittikumppani on yksi Suomen tunnetuimmista deittisivustoista. Euroopanlaajuisesti sivustolla on yli 15 miljoonaa käyttäjää. Yli 50% sivuston käyttäjistä on naisia.
9.5

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

50 plus match Logo
Laadukas ja turvallinen sivusto yli 50-vuotiaille miehille ja naisille. Suomen paras deittisivusto kypsään ikään ehtineille. Yli 50% sivuston käyttäjistä on naisia.
9.0

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

Seuraa jokaiselle Logo
Suosittu suomalainen deittisivusto.
100 000 suomalaista sinkkua tutustuu toisiinsa Seuraa jokaiselle -deittisivuston avulla.
9.2

(Arvostelu tulossa)
Luo tili

Next Love Logo
Tarkoitettu seuraavaa rakkautta etsiville miehille ja naisille. Sivusto on suunniteltu erityisesti eronneita ja yksinhuoltajia silmällä pitäen.
8.9

(Arvostelu tulossa)
Luo tili