Happy Pancake Kokemuksia – Onko Iloinen Pannukakku hyvä deittisivusto?

Happy Pancake on siinä mielessä erityinen deittisivusto, että se on kaikille käyttäjille kokonaisuudessaan ilmainen. Luit oikein! Ehkä ei ole ilmaisia lounaita, mutta Iloiset Pannukakut ovat totta tosiaan ilmaisia! Happy Pancake on alun perin ruotsalainen deittipalvelu ja heidän kansainvälisellä sivustollaan (www.happypancake.com) on merkittävä määrä ruotsalaisia käyttäjiä. Sisältö1 Happy Pancake Suomi2 Onko Happy Pancake hyvä valinta?2.1 Happy Pancake on ilmainen – onko ... Read More »

E-Kontakti arvostelu – kokemuksia Suomen suurimmasta deittisivustosta

E-Kontakti on tosiaan Suomen suurin deittipalvelu kävijämäärän perusteella mitattuna. Ja se on ihan syystä suosituin! E-Kontakti on todella laadukas ja myös käyttäjät ovat suurelta osalta fiksummasta päästä. Kahdestaan.com suosittelee: jos ajattelit tehdä tilin vain yhdelle deittisivustolle, kannattaa valita E-Kontakti. Sisältö1 Mikä ihmeen E-Kontakti?2 Löydä se oikea E-Kontaktista2.1 Faktaa E-Kontaktista:3 E-Kontakti – rekisteröityminen ja hinta3.1 E-kontaktin hinnat ovat varsin hyvät: Mikä ... Read More »

Suomi24 treffit – esittely

Suomen suurin deittisivusto saattaa olla Suomi24 Treffit, jonka jäsenmäärä on aivan valtava. Suomi24 Treffit ei ole Suomen paras deittisivusto käytännössä millään mittarilla mitattuna, ellei sitten käyttäjämäärää oteta huomioon. 5 / 5 ( 4 votes ) Read More »

Miten teen hyvän deittiprofiilin?

Deittisivustolle profiilin luominen saa yhden jos toisenkin seuranhakijan solmuun. Tässä koottuna parhaat vinkit hyvän deittiprofiilin luomiseen. Lähteenä tässä artikkelissa on käytetty tuoreita tutkimustuloksia sekä alan huippujen blogeja ja kommentteja aiheesta: Sisältö1 1. Profiilikuva2 2. Esittelyteksti2.1 Hyvä nyrkkisääntö esittelytekstiin:3 3. Muut kuvat4 4. Vältä ryhmäkuvia5 5. Älä esitä 1. Profiilikuva Se kuva. Niin. Ensinnäkin, sellainen täytyy olla. Ja sen pitää olla ... Read More »

Vinkkejä kolmen kimppaan (pariskunnille)

Kolmen hengen ryhmäseksi eli tuttavallisesti kolmen kimppa on monen haave. Usein kolmen kimppa on pariskunnan yhteinen toive, vaikka toinen ei olisi tullutkaan ajatelleeksi koko asiaa ennen kuin kumppani sitä ehdottaa. 5 / 5 ( 4 votes ) Read More »

Onnistuneet treffit – näin käyttäydyt oikein treffeillä

Harkitsetko nettideittailun aloittamista ja edellisistä treffeistä on jo vierähtänyt paljon aikaa? Ehkä mietit, miten treffeillä käyttäydytään? Tässä artikkelissa kerromme, miten järjestät onnistuneet ensimmäiset treffit. Sisältö1 Mitkä ovat onnistuneet treffit?2 Pukeudu siististi treffeille3 Ole sovitusti paikalla4 Muista kuunnella toista5 Anna itsestäsi6 Tarjoaako mies treffeillä?7 Treffien jälkeen8 Miten voi sanoa, ettei halua tavata uudestaan? Mitkä ovat onnistuneet treffit? Totta kai treffien onnistumista voi ajatella ... Read More »

Miten saada mies kiinnostumaan sinusta?

Iästä riippumatta naiset pohtivat aina samoja peruskysymyksiä, kun kumppanin etsimisestä on kyse. Tässä artikkelissa saat tietää muutaman perusohjeen sille, miten saada mies kiinnostumaan sinusta. 4.5 / 5 ( 6 votes ) Read More »

Mistä löytää mies?

Mistä löytää kunnollinen mies? Näiltä sivustoilta löytyy hyvä parisuhde

Miten löytää parisuhde? Siinä kysymys, johon lukemattoman moni etsii vastausta. Kahdestaan.com opastaa sinkkunaisille, mistä löytää mies aitoon ihmissuhteeseen. Netti on pullollaan eri deittisivustoja, joista jotkut ovat ehdottomasti parempia kuin toiset. Tässä artikkelissa kerromme, mistä löydät oikeaa seuraa! 5 / 5 ( 3 votes ) Read More »